Peuteropvang


Peutergroep de Ballon

De peutergroep is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur. Peuters mogen gebracht worden vanaf 8.20 uur, zodat we wij om 8.30 uur kunnen starten met ons dagprogramma. Om 12.30 uur sluiten wij de ochtend af en kunt u uw peuter ophalen.

Voorschoolse Educatie (VVE) wordt aangeboden van maandag t/m vrijdag op de peutergroep. Op deze groep werken per dagdeel twee leidsters op de groep.

Met het fruitmoment eten wij met de kinderen fruit en groenten aan tafel en mogen de kinderen kiezen of ze kinderthee of water willen drinken.

Verlengde peuteropvang

Neemt u peuteropvang af dan is het mogelijk om gebruik te maken van verlengde tijden voorafgaand of aansluitend aan de peutergroep. Deze mogelijkheid in combinatie met deelname aan de peutergroep valt onder de Toeslagregeling Kinderopvang. De openingstijden van verlengde opvang worden afgestemd op de behoefte van ouders. De minimale afname voorafgaand aan de peutergroep is een half uur, voor de aansluitende lunch wordt 1 uur gerekend.

Wij eten met de kinderen brood met kaas, worst, jam, smeerkaas, pindakaas of appelstroop. Na de boterham mogen de kinderen nog kiezen uit een maïswafel, een rijstwafel of een volkorencracker.  Bij de lunch drinken wij melk of kinderthee.

Mocht u interesse hebben voor peuteropvang, kunt u contact opnemen met Stichting de Linge 0481 461 592 of kinderopvang@delinge.nl

Voor meer informatie over de tarieven, zie onderstaande link:

Tarieven

Peuteropvang 1

Peuteropvang 2

    No events