Peuteropvang


Peuteropvang

Openingstijden

De groepen zijn maandag tot en met vrijdag geopend. Peuters mogen gebracht worden tussen 8.30 uur en 8.45 uur. Van 8.45 uur tot 11.45 uur zijn de peuters op de peuterspeelzaal. Van 11.45 uur tot 12.00 uur kunt u uw peuter ophalen.

De dagdelen waarop Voorschoolse Educatie (VVE) wordt aangeboden zijn op maandag-, dinsdag-, woensdag- en vrijdagochtend, waarbij gebruik gemaakt kan worden van VSO, lunchen en verlengde tijden voor de peuters.

 

Spelend leren

Een kind is van nature actief, nieuwsgierig én wil leren. Voor peuters valt er nog veel te ontdekken. Dit stimuleren we bij de peutergroep waar kinderen van 2 tot 4 jaar samen spelen en leren. Doelstelling voor alle peuters is een soepele overgang naar de basisschool.

 

Verlengde peuteropvang

Bij ‘t Hummelhonk is het mogelijk gebruik te maken van verlengde tijden voorafgaand of aansluitend aan de peutergroep. Deze mogelijkheid in combinatie met deelname aan de peutergroep valt onder de Toeslagregeling Kinderopvang. De openingstijden van verlengde opvang worden afgestemd op de behoefte van ouders. De minimale afname voorafgaand aan de peutergroep is een half uur, voor de aansluitende lunch wordt 1 uur gerekend.

 

Leidsters peuteropvang

Agnesheidi

Agnes van den Broek                         Heidi Minkhorst-Hendriks

 

HennieYolanda15042015

   Hennie Spaan-Hondijk                            Yolanda Schriever-Remie

Agnes van den Broek

Sinds 2014 ben ik werkzaam als pedagogisch medewerkster bij stichting de Linge op peutergroep ’t Hummelhonk. Ik ben vier dagen werkzaam op de groep de ballon. Daarvoor ben ik ruim 15 jaar werkzaam geweest op een peuterspeelzaal in een andere gemeente. Ik ben getrouwd en heb 2 volwassen kinderen. 

Heidi Minkhorst-Hendriks

Sinds 2008 ben ik werkzaam als pedagogisch medewerkster bij stichting de Linge op peutergroep ‘t Hummelhonk. Voorheen ben ik werkzaam geweest op een speelzaal en bso. Ik ben vier dagen werkzaam op de groep de vlieger. Ik ben getrouwd en heb drie kinderen.

Hennie Spaan-Hondijk

Sinds 1990 ben ik werkzaam als pedagogisch medewerkster bij stichting de Linge. De laatste 5 jaar ben ik werkzaam op peutergroep ‘t Hummelhonk in Bemmel. Ik ben drie dagen werkzaam op de groep de ballon en een dag op de groep de vlieger. Ik ben getrouwd en heb drie kinderen en vijf kleinkinderen.

Yolanda Schriever-Remie

Sinds 1998 ben ik betrokken bij de peutergroep als vrijwilligster. Vanaf 2004 ben ik werkzaam als leidster bij stichting de Linge. Ik ben er 2 jaar tussen uit geweest en heb in die tijd ervaring opgedaan op een dagverblijf en BSO in Huissen. Ik ben vier dagen werkzaam op de groep de vlieger en BSO. Ik ben getrouwd en heb drie volwassen kinderen.

 

Peuteropvang

T 0481 454966

E hummelhonk@delinge.nl

FB https://www.facebook.com/hummelhonk.bemmel?fref=ts

Daarnaast kunt u meer lezen over peutergroep en peuteropvang op de website van De Linge.

Meer informatie:

Peuteropvang Pius X / 't Hummelhonk

 

 

 

 

 

 

 

 

    No events